

Monika Ivanova
Много е вкусна, но става и много тежка. Обожавам я, но тя самата ме ограничава да не ям много.
17.05.2016 07:43

К К
Много интересна рецепта, не съм опитвала!
16.05.2016 23:20

Гергана Георгиева
Хареса ми рецептата!Изглежда превъзходно.
16.05.2016 19:03

Севда Андреева
Нишестето не залепва за кората и не я прави по дебела. Подходящо е за разточване на кори за баклави и сладки баници.
16.05.2016 15:46
1

Ваня Благоева
благодаря за отговора, следващия път ще опитам :)
16.05.2016 16:25

Ваня Георгиева
С нишесте защо се разточва за да не залепва ли? Ако е с брашно.
16.05.2016 15:31
1

Ваня Благоева
И на мен ми стана любопитно отностно нишестето, до сега все с брашно съм разточвала.
16.05.2016 15:42