Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Ми не е лошо но по-добре пълнени домати!
29.04.2024 09:56
никнай
никнай
Нищо интересно и иноваторски зашеметяващо - всичко това да го напълня в коктейлни чашки и да го декорирам ще излглежда много по-добре от "пълнените" ти марули.

Смесване на извара и сирене с твърди кашкавали като чедър и пармезан е просто перверзно.

Невиждам каква е ролята и ефекта от филията хляб натопена в незнам как да го нарека сос, марината или нещо друго.

Риган и чубрица въобще не подхождат на сирена и кашкавали - вместо тях да беше взела див чесън, мечи лук и магданоз щеше да си на правелният път.

И какво правят суровите гъби и фуражните краставици на снимката?
11.02.2016 23:21