Тази рецепта коментираха

Анонимен
Жулиета
Жулиета
При мен се получи страхотно
12.01.2015 20:47
Kory
Kory
Не правете експерименти със здравето си! Не използвайте микровълнова печка, а си печете сладкишите в нормална фурна! Мислете, уважаеми дами за децата си и здравето им.
20.12.2013 14:48
4
4
Дени
Дени
Получава се страхотно барзо лесно и вкусно ,отгоре се рарнира с течен шоколад 6 мин са достатачно да се изпече
31.07.2013 22:35
borence
borence
При мен се получи, но не е много сладко!!! А и ако се добави разтопен шоколад ............
07.07.2013 19:50
Didka
Didka
Който обича сурово тесто и има здрав стомах, не е зле :)
07.07.2013 14:04
3
Таня
Таня
Правя го в йенска тенджера.Точно 5 мин. на мах(800).Чакам го да изстине и тогава го обръщам.Отгоре се получава като шоколадова глазура.Вкусно е!














9
02.06.2013 23:22
КАТЯ ЕНЧЕВА
КАТЯ ЕНЧЕВА
Е ЩО НЕ ГО ОПЕЧЕТЕ В НОРМАЛНАТА ФУРНИЧКА КАТО ХОРАТА?
02.06.2013 11:20
1
Jo
Jo
Опреденело рецептата, описана по начина по-горе не става.
Пече се доста повече от 5 мин (в моя случай 15 при максимална мощност на микровълновата).
Освен това е добра идея 7 минути след като вече е във фурната, капака на съда се махне, т.к сместа може да кипне.
Сместа с дадение пропорции не е много сладка, затова към рецептата аз би добавила 1/2 черен шоколад начупен на малки парченца и/или смлени на едро орехови/бадемови/лешникови ядки.
Със сигурност ще стане по-добре.
30.12.2012 18:13
София
София
И на нас не ни се получи след дълго време в микровълновата. Но пък стана и гаф с бакпулвера, така че може да опитаме отново! :)
21.04.2012 09:14
Мариета
Мариета
На 800 вата го пекох 18 мин., но не е нещо кой-знае какво. А иначе съм фен на микровълновата. Успех!
27.10.2011 20:15
златка
златка
Благодаря за съвета, щях да пробвам.
25.10.2011 16:39
1
надя
надя
Пълна простотия, не си хабете продуктите.
25.10.2011 14:08