Често приготвям тази рецепта и установих, че с цели гъбки е по-вкусно. Но избирайте по-малки гъби, иначе големите трябва да се режат
28.03.2023 13:53
3
криса
Задължително ще пробвам!
24.01.2021 17:16
Nevber Ali
Да и аз ги правя така в масло,но вместо копър слагам джоджен и малко унисос.Задушавам ги до изпаряване на цялата течност.
24.05.2020 09:34
6
1
Niki Zhelyazkova
Чудесни са, много често правя такива, но никога цели. Ще се пробва и този вариант!
30.11.2018 17:25
3
2
Потребител#215390
Невероятна рецепта
30.09.2018 16:48
4
Анонимен
Вместо миене което не трябва да се случва обелете гъбите !
10.04.2018 11:59
20
1
Ivalina Ivanova
и аз така знам , винаги ги беля и изрязвам леко пънчетата
04.04.2019 01:57
1
1
Tsvetan Nakov
Гъбките станаха чудесни направих ги като гарнитурка на телешкото филе
10.01.2018 12:29
1
1
Monika Ivanova
не слагам копър а малко розмарин
10.04.2016 21:49
7
3
RYMQNA
tova sa nai vkysnite gabi
15.02.2016 16:13
2
3
Чено
Не мия гъбите(поемат вода и стават безвкусни)Чистя ги с четка,нарязвам на едро и слагам в сух уок,заедно с черно пиперче,като се зачервят(уокът е горещ)слагам масло то,2-3 скилидки чесън и след 1 минута соев сос,разбърквам за половин минута и сервирам,магданоз ,копър,лют пипер,кой каквото иска.така изпечени поемат ароматите ,които искаме .Наздраве
07.02.2016 21:01
27
8
Ваня Благоева
Невероятно вкусни :)
18.01.2016 17:58
3
1
Костова
Много вкусни станаха.Следващия път ще ги пробвам с розмарин.
13.03.2015 20:39
2
2
Миро
Мммм Вкуснооо !
08.03.2015 21:48
2
Христо/мераклията/
Аз ги приготвям с мерак и стават много вкусни.
28.02.2015 13:58
3
ИВАН
Браво! Благодаря.
06.04.2014 18:02
4
4
dobrin
на снимката е пресен розмарин...
01.12.2013 17:34
10
1
петко
Абе това пакетче колко е голямо ? От малското от 250 грама ли е, от 400 ли е ?
07.08.2013 22:29
2
5
1
Мая
Е то си пише "масло - 2/3 пакетче от 125 г" :))
04.02.2015 15:45
3
1
Niki
Аз ги измивам,посолявам и нарязвам на няколко парчета за един килограм гъби половин пакетче краве масло.Поръсвам със млян черен пипер,разбърквам и слагам в сгорещена фурна на най-силна степен.Разбърквам ги на няколко пъти.Когато почти останат на мазнина ги сервирам топли или може и студени.Стават много вкусни и не се свиват толкова,колкото,ако са в тенджера.Разликата е ,че малко повече време е необходимо,ако са печени във фурната.Така направени гъбите са подходящи за пица,за гарнитура или за предястие.
Вкусно
Благодаря
Заинформацията