Тази рецепта коментираха

Анонимен
Христо/мераклията/
Христо/мераклията/
Аз ги приготвям с мерак и стават много вкусни.
28.02.2015 13:58
3
ИВАН
ИВАН
Браво! Благодаря.
06.04.2014 18:02
4
4
dobrin
dobrin
на снимката е пресен розмарин...
01.12.2013 17:34
10
1
петко
петко
Абе това пакетче колко е голямо ? От малското от 250 грама ли е, от 400 ли е ?
07.08.2013 22:29
2
5
1
Покажи всички подкоментари
Niki
Niki
Аз ги измивам,посолявам и нарязвам на няколко парчета за един килограм гъби половин пакетче краве масло.Поръсвам със млян черен пипер,разбърквам и слагам в сгорещена фурна на най-силна степен.Разбърквам ги на няколко пъти.Когато почти останат на мазнина ги сервирам топли или може и студени.Стават много вкусни и не се свиват толкова,колкото,ако са в тенджера.Разликата е ,че малко повече време е необходимо,ако са печени във фурната.Така направени гъбите са подходящи за пица,за гарнитура или за предястие.
08.04.2013 19:48
19
5
1
Покажи всички подкоментари