Невероятни станаха палачинките, благодаря за рецептата :)
16.11.2024 19:00
Анонимен
Станаха страхотни, пухкави и вкусни-благодаря за рецептата?
21.04.2024 20:26
Анонимен
За първи път ги правя и се получиха. Благодаря за рецептата! Коментара за по-слабия котлон също беше важен - благодаря и за него!
03.09.2023 12:03
3
Анонимен
рецептата е супер, но който досега не е правил американски палачинки да гледа за всеки случай видеото, няма как да сбърка
25.04.2023 12:28
1
2
Анонимен
За първи път правя американски палачинки-много вкусни станаха! Нямах достатъчно прясно мляко-сложих 180мл, съответно намалих брашното на 1 чаша и половина(спазих количеството на останалите продукти както е по рецепта).
22.04.2023 14:05
1
Анонимен
Да се знае,пекат се на много слаб котлон да не се получават шупли (дупчици) искат търпение приятен апетит
11.01.2023 18:43
5
1
Гери
Прекрасно се получиха,като намалих захарта на половина (не харесвам много сладко). Определено рецептата влиза в графа любими!
08.05.2022 20:41
3
1
Анонимен
Много хубава рецепта. Аз замених обикновеното брашно с пълнозърнесто и пак станаха вкусни, а вместо с кленов сироп, полях с мед.
19.01.2022 13:09
Гергина Генова
Получиха се страхотни! Благодаря!
14.07.2021 08:21
1
Miss Tasty
с кленов сироп са много вкусни
05.07.2020 10:42
Ваня Стойчева
Страхотни! Много вкусни.
05.09.2017 13:22
3
1
Потребител#184278
Изключително вкусни, за една седмица вече си правя за втори път. Определено едни от любимите ми палачинки, имат лек привкус на кекс :)
24.01.2017 14:56
2
1
Iveta Stanislavova
Станаха страхотни! Само ми се наложи да добавя 2.5 с.л. брашно, че както е по рецептата при мен станатвурде течно. Иначе мисля, че са новите ми любими палачинки!
23.09.2016 09:20
2
mpenkov
До #Ани
Не може да се ползва сода, ако в рецептата замениш прясното мляко с кисело тогава може, просто трябва да има реакция за содата за да може да набухнат.
03.08.2016 14:35
3
2
Ani
Може ли да се използва сода, вместо бакпулвер и какво количество?
10.07.2016 00:08
2
8
Monika Ivanova
любима рецепта за събота сутрин :)
04.05.2016 20:57
3
1
Албена Асенова
Само кленовия сироп липсва и съвсем по американски!
04.05.2016 19:10
Потребител#170059
Страхотна рецепта
04.05.2016 16:54
2
1
Николина Т.
Страхотна рецепта !
20.02.2016 23:17
1
Ирина Андреева Jolie
Обичам ги и тънки,но тези пухкави палачинки са любимата ми закуска :)
Не може да се ползва сода, ако в рецептата замениш прясното мляко с кисело тогава може, просто трябва да има реакция за содата за да може да набухнат.