Тази рецепта коментираха

Анонимен
Снежа Е.
Снежа Е.
Направих ги и станаха много вкусни. Качих и снимки.
05.12.2015 20:08
Биляна Иванова
Биляна Иванова
ако разбиваш с миксер,а не тел дали ще се получат? Благодаря :)
19.03.2015 19:05
1
1
Поли Семова
Поли Семова
Рецептата е много добра! Направих палачинките и станаха великолепни!
30.05.2014 00:55
3
3
Ани
Ани
И аз ги направих мноооого хубави станаха :)
19.02.2014 16:56
4
10
Христина
Христина
Страхотно рецепта, много вкусни станаха!
05.01.2014 17:02
8
2
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Правила съм ги вече много пъти. Добавям още захар, ванилия и канела. Стават сладки и ароматни. Пека в тефлонов тиган без никаква мазнина и стават страхотни- не са мазни изобщо. Със сладко или мед са невероятни :)
14.11.2013 14:33
11
6
Петър
Петър
Децата ги папат като топъл Хляб :):):)
11.10.2013 12:13
3
1
Ивайло
Ивайло
Вече ги правя за пореден път и се получават идеални. С миксерчето и за нула време са готови
02.10.2013 15:39
2
1
zlatitsa
zlatitsa
за първи път правя палачинки,първото което си помислих е, че няма да направя сместа ,както трябва ,но се получиха,точно като на
снимката,страхотна рецепта за начинаещи в занаята
17.09.2013 23:27
Иванка
Иванка
Много добре се получиха,сложих масло вместо олио -около 4 с.л и не сам слагала на тигана преди печене.
14.08.2013 18:34
2
1
Ирена
Ирена
Много са хубави ... преди малко ги направих и въобще не съжалявам! :)
26.06.2013 19:28
1
мариана
мариана
Вместо на всяка палачинка да слагате олио в тигана се слага 1 чаша олио при правенето на сместа и не лепнат. Това го правя от години независимо каква е рецептата за палачинки и е много сполучливо.
13.06.2013 11:24
1
2
Лилияна Петкожа
Лилияна Петкожа
Извинете,но не разбрах-яйцата се разбиват със захарта,а после в рецептата се добавя пак захар
23.05.2013 21:13
1
Might as well
Might as well
Чудесна рецепта, благодаря!
Опитът ми показва, че колкото по-малко се бърка (с миксер) готовата смес, толкова по-пухкави стават.
15.05.2013 21:29
2
1
Лола
Лола
Хубави са!
30.12.2012 12:50
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Аааа да, забравих :) И като са готови, ги слагайте една върху друга да се задушат и омекнат :)
16.12.2012 11:53
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Чуууудни са. Днес пак ги правих. Тъй като се ядат със сладко у нас, добавих още 1 с.л. захар и 1 ванилия. Невероятни станаха. Няколко съвета от мен:
1. Може да започнете разбиването на продуктите с миксер до момента, когато се слага и останалото брашно. Тогава трябва с бъркалка или лъжица, защото става много тежко за миксер. Като се добави и прясното мляко, може пак да се продължи с миксера, за да стане сместа гладка.
2. При пържене трябва в тигана да има постоянно олио. Аз ползвах тефлонов и реших да не слагам много олио, за да не станат мазни палачинките, но започват да загарят и затова прибавях мазнина на всяка 2-ра палачинка някъде.
Добър апетит! :)
16.12.2012 11:51
1
Анонимен
Анонимен
Намалете силата на котлона щом загарят, не е целта да са мазни
10.10.2021 14:21
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
След толкова много хвалби реших и аз да ги направя. Наистина са страхотни- стават много бързо, а са невероятно пухкави и вкусни. Аз направих двойна доза и се получиха 17 броя. Направете ги- супер са. Благодаря за рецептата! :))))
01.12.2012 12:58
Jenny
Jenny
Рецептата е страхотна, използвам само нея откакто я открих. Благодаря!
30.11.2012 21:13
Велин
Велин
Добавих и ванилия и станаха перфектни. Направете си и Вие!!!
08.09.2012 22:38