Явно нещо не направих като хората. Отне ми 4 часа за да втаса. Вече ги навих , да видим дано ми се получат.
08.10.2023 15:37
Магданозка
Получилото се тесто ме усъмни, че ще стане нещо от него,но пък се получиха.
09.09.2018 13:11
3
2
Gergana Tsvetanova
Прекрасни кифлички!
18.04.2018 18:06
6
2
Потребител#183629
Здравейте, направихме кифличките вкъщи-разкошни са. Може би един съвет, не трябва фурната да е на повече от 180 градуса, защото първата партида на 220 градуса загоря :-)
18.01.2017 01:44
11
2
Mima Tomi
Moje li samo da utochnite 1 paketche suha maq ili 1 kubche
04.11.2016 10:55
12
2
Николина Згуровска
Аз използвам кубче мая :)
04.11.2016 19:36
3
marcheva14
Добави коментар. ще ти отговоря аз, въпреки че не съм автора на рецептата. Може да се ползват и двата вида мая, не е проблем. При кг брашно суха мая едно пликче от11 гр, а при свежа се слага кубче, но съвсем спокойно може и да се намали. Маята винаги ще действа.
04.11.2016 12:25
7
7
ВИЛИ-Виолета Матева
Няма нищо по вкусно от това приготвено от баба или от мама ,златните ръце на баба точат ,навиват ,месят и така предават своите умения на по младите Дано Нина да наследи на баба си кулинарните умения :)))
03.09.2016 15:25
9
4
Сия Рибагина
Кифличките са разкошни, Нина. Не мисля, че е проблем когато някой от семейството помага в приготовленията на дадено ястие.Какво по хубаво от това цялото семейство да се включва, хем е забавно, хем е вкусно. Аз също имам публикувана рецепта на пица, която моят син направи за мен.Против съм да се публикуват снимки на купени от магазина баници, рула, масленки и какво ли още не видях тук или снимки които се крадат от готварските групи във фейса и си ги приписват за свои.
02.09.2016 14:47
17
Николина Згуровска
Това, че съм решила да кача и тази снимка като урок как се правят не означава че не съм ги правила и аз. Просто реших че и това ще е полезна информация...
02.09.2016 14:19
17
6
marcheva14
Разбира се, че Вие преценявате, но независимо, че рецептата е лична тя не е приготвена от Николина Згуровска, и както отбеляза Ваня "ръката на баба от снимките е златна". Дано авторката наистина се научи как се приготвят козуначени кифли. Това е.
02.09.2016 13:27
5
9
1
Николина Згуровска
Авторката отдавна се е научила да ги приготвя :)
02.09.2016 14:21
10
3
Ваня Георгиева
Аз също съм против друг да готви а трети да публикува но това само от сайта ще решат. Все пак ние сами всичко готвим и искаме хората да научат от нас.
02.09.2016 13:25
4
4
marcheva14
Ваня, сега се загледах по внимателно и си абсолютно права. Тук има някаква грешка...Дали е правилно по тази начин да се пускат рецепти със снимки, все едно да извикам някой майстор и той да готви вместо мен , а аз да си приписвам заслугите. Това не е честно! Тогава си изтеглям гласуването и бих искала да се уведоми администратор.
02.09.2016 13:16
4
6
1
Admin
Рецептата е лична на авторката, независимо по чия рецепта я е правила.
02.09.2016 13:23
14
1
Ваня Георгиева
Много са вкусни не се и съмнявам, личи си че са на баба, ръката на баба от снимките е златна дано и вие се научите като нея. Аз ги приготвям със жива мая повече ми харесва.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани