Курабийките са прекрасни.Аз ги правя същите,но за по-практично и ефектно, отделям единия белтък,потапям тестяната курабийка първо в чинийката с белтък и след това в смес от захар и едро смляни орехи.Стават прекрасни! Да ви е сладко!:)))
11.12.2014 00:55
3
1
Иви
Колко горе-долу курабийки се получават!:)
26.08.2014 09:44
5
1
мариана
препоръчвам 1ч.ч. прясно мляко вместо киселото....стават невероятниии
06.12.2013 13:20
6
3
Таня
Наистина са перфектни, но според мен е по-добре с амонячна сода за набухвател и препоръчвам мас, вместо олио. Така остават меки за по-дълго време - даже колкото повече стоят, по-вкусни стават.
29.09.2013 13:01
8
2
стеф
Много бързи, лесни и не на последно място вкусни
06.08.2013 16:11
3
1
Tani
Станаха много вкусни,децата ги обожават.Пробвайте,няма да съжалявате.
23.06.2013 21:53
5
3
qnA
МНОГО ХУБАВИ СТАНАХА
07.04.2013 11:52
2
Вили
Страхотни са тези курабии, препоръчвам ги горещо! Лесни и вкусни!
19.12.2012 17:02
1
Lina
За пръв път се осмелих да правя курабии и току що извадих първата тава ... останах без думи.... страхотна рецепта, която 100% ще влезне в обилната семейна неделна закуска :)))
24.10.2012 14:20
2
Тини
Това са най-вкусните и мекички курабийки ,които съм правила!Мерси за рецептата!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани