Здравейте, правя за, втори път тези татлии. Всичко точно по грамаж.когато ги опека са сипкави лесно се режат, обаче, когато ги залеоя със сиропа на другия ден са твърди. Кажете къде е проблема.
15.02.2024 09:10
Анонимен
Рецептата е точна,но за да не се ронят е важен начина на месене,което не е казано ,а е най-важното.Меси се дълго,с длан,по скоро се натиска с длан тестото,за да стане еднородна маса.Това е най-голямата тънкост.
16.01.2024 08:52
Анонимен
Страхотни са! Откакто ги опитах ми станаха любими,но за съжаление не съм от този край. Тук се пробвах,но всеки път с различен резултат,а в Южна България никъде не съм попадал на толкова добри. В Пещера има един майстор-бай Али,който ги прави невероятни! Нашият Христос и неговият Аллах да го пазят него и цялото му семейство! Всичко в сладкарничката му е изключително вкусно и правено с много любов,сърце и душа.
21.09.2023 18:11
6
Анонимен
Спазих рецептата, но ми се получи много ронливо на трохи и не се събира. Трябва с натиск да оформя нещо като елипса. Според вас защо се получава така?
03.04.2023 20:58
2
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Много вкусно.
Браво Фати
29.12.2022 16:11
1
Емил Захаринов
Когато съм в Брацигово ям само сладолед с татлии !
08.09.2020 14:49
1
Ivaylo Angelov
Рецептата ми харесва, ясна и проста , което е най важното
От тук нататък може и така да я направиш, може и да я допълниш. Например с малко ванилия или бакпулвер
02.12.2018 07:10
3
Фати Камберова
Много тънички сте ги направили, от топчетата се прави елипсовидна формичка и съвсем леко се натиска с пръст, за да се оформи. Ако нямате гребенчето, което е на снимките, може като ги подредите в тавата с лек натиск на вилицата да ги издокарате. Надявам се да съм била полезна. :)
06.03.2017 18:28
9
2
1
Покажи всички подкоментари
Потребител#186737
Силно се надявам да ми обясните КАК на Вас са Ви се получили по този начин, а на мен ми станаха като последната снимка, при положение че спазих всичко стриктно!!!
06.03.2017 14:50
7
8
Зорница Христова Михова
много хубави
вкусни са
20.01.2017 07:47
7
Vili
Хубави са но някой да ми ги направи, че ако не намериш добро масло, всичко отива по дяволите
Браво Фати
От тук нататък може и така да я направиш, може и да я допълниш. Например с малко ванилия или бакпулвер
вкусни са