Начин на приготвяне
Прясното мляко се смесва с кондензираното, разбърква се, добавят се жълтъците и сместа се загрява на водна баня при непрекъснато бъркане до сгъстяване. Сваля се от котлона и се охлажда.
Шоколадът се разтопява на водна баня, добавя се половин чаша топла вода и сместа се загрява още 1 минута.
В ринг за торта се слагат половината от бисквитите, сиропират се с половината от разтопения шоколад и отгоре се слага половината крем.
Отгоре се слагат останалите бисквити, сиропират се с останалия шоколад и се покриват с останалия крем.
Белтъците се разбиват на сняг. Захарта се карамелизира до светъл карамел и се добавя на тънка струйка към белтъците.
С белтъчната смес се покрива десертът и се оставя в хладилника за 3 часа.