

Анонимен
Чубрица на прясно зеле? Ужас! Кой ви е учил да готовите?
16.04.2025 10:26

Анонимен
По време на великденския пост правих няколко пъти тази рецепта и се получава страшно вкусно зеле. Мога само да я препоръчам
25.04.2023 11:38
1
1

Драгостина Драганова
Пропуснах да напиша -добавете към продуктите около литър и половина вода.Прясното зеле с домати се пече до мазнина.
14.03.2012 13:09
2
2

Драгостина Драганова
Ако всичките тези продукти се изпекат във фурна без да се варят предварително и се бърка зелето периодично то резултата повярвайте е фантастичен
14.03.2012 11:50
11
2

Мартин
Ще се пробвам, мерси.
20.01.2012 12:12