Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Смея да твърдя ,че никой Италианец не премахва мазнината от Гуанчале ,там е целия вкус и аромат.И Панчета и Гуанчале не са колбаси,ама никак
07.10.2024 18:22
Анонимен
Анонимен
1 жълтък на човек ( глава)се казва в Италия ! Tоест около 90 грама спагети - 1 жълтък.
27.10.2023 18:15
4
marcheva14
marcheva14
Разрешавам си да добавя още една снимка към основната рецепта. Моята рецепта , тя е същата като публикуваната от Ивана Кръстева, но е озаглавена "Автентични спагети Карбонара" - публикувана от MasterChef - J. Mielle. Продуктите са точните, ползвала съм за бекон Панчета - 250 г, сирене Пекорино, но единствената разлика при мен е, че като количество са 250 г италиански спагети - Spaghettoni те са с дължина около 60-65 см и яйцата са 2 цели яйца и един жълтък и зехтин за готвене на Панчетата. Определено смятам, че това количество на спегетите посочено от мен, или по точно от J. Mielle, е точно за броя на яйцата и жълтъка, при повече спагети би трялвало да се увеличат двойно продуктите, за да се получи добър резултат.
30.07.2017 00:55
21
4
1
Анонимен
Анонимен
БРАВО МАРЧЕВА!!! ПОВЕЧКО ЖЪЛТЪЦИ ПО-БОГАТ СОС!!!И САМО ПЕКОРИНО.НЕ ПАРМЕЗАН!!!
22.09.2024 13:16