ОК,ама тези превземки със зехтина не ги разбирам! Бабите ни на времето все зехтин са добавяли като готвят. Нито в Турция слагат зехтин в бюреците си ,нито в Гърция.
06.11.2023 09:35
Desi
Здравейте! Доверих се на тази рецепта, заради хубавите оценки и коментари.... Имам кухненски кантар, претеглих маслото- 150гр и зехтин-50мл. Спазвах едно към едно! Краен резултат: много мазна баница. Никой вкъщи не пожелаха да доизяждат първите им парченце, както и аз. Ако някой ще я прави...съветвам да намалите на половина: маслото 75гр. и зехтина 25мл. Оценка 3 от мен.
24.07.2018 19:17
12
2
Mariya Vasileva
Баницата не е лоша,но ваобще не се наду и не стана пухкава. Знам,че няма никакъв набухвател, но си мислех,че поне малко ще се надигне.
11.07.2017 22:26
11
5
1
marcheva14
Мария, би трябвало да се надуе, така както съм приложила и снимка към рецептата. Никога към която и да е рецепта на баница не добавям набухвател. Набухвател добавям само към кейкове или подобни теста.
11.07.2017 23:22
4
1
БИСТРА ИВАНОВА ФИЛКОВА
Изпробвах рецептата и резултатът беше невероятно вкусна и топяща се в устата баница. Не се спластява. Цялото семейство я хареса и дори искаха още. Благодаря за хубавата рецепта! Препоръчвам я, защото ще останете приятно изненадани от резултата- с малко усилия и продукти.
24.02.2017 07:10
12
8
marcheva14
Браво, Бистра, радвам се! Мен ме научи да работя баницата по този начин една приятелка от Варна и винаги е с прекрасен резултат.
Благодаря за доверието!
18.02.2017 12:36
6
10
Бистра
много добре - понеже нямах мляко избробвах тази рецепта и дори стана по-хубава :)
Благодаря за доверието!