Тази рецепта коментираха

Анонимен
Сия Рибагина
Сия Рибагина
В интерес на истината тази торта за пръв път я видях преди доста време, може би година и повече в друг сайт, изключително много ми хареса изработката, обикновено си записвам рецептите и източника, които са ме грабнали. Когато я видях тук публикувана, веднага се сетих за нея, това е торта с изключителна изработка, която се запомня, но тук беше с друга рецепта от тази, която бях записала. Пак казвам, че източника и снимката и в другия сайт беше посочено името на Деси, така съм я и записала, но недоумявах как тази уникална торта е с две различни рецепти. Разбирам, че от вън е една и съща на вид, но рецептата е съществена и в нея действително се обеснява как да се направи вътрешността на тортата а не декорацията, затова рецептата трябва да е една съществена, а не три различни
19.01.2017 15:13
marcheva14
marcheva14
Десислава, няма добро обяснение на тази прекрасна торта, това е. Например, ако искам да се науча да работя с фондан, как точно се разточва с каква плоска шпатула се работи, с какви инструменти и при каква температура и такива подобни неща, да разуча как да работя със захарно тесто, как и къде в рецептата мога да го прочета...Има още обяснения по тази, повтарям прекрасно красива торта. Споделяш , че тази торта си я работила с три различни рецепти, тези рецепти ги няма, виждаме една само. Чудесно че си я приготвяла сама, моите поздравления, но подавай по-разширени рецепти. Тортата ти е уникална.
19.01.2017 14:58
1
marcheva14
marcheva14
Тази торта я прочетох няколко пъти и според мен има нещо неизяснено и ненаписано. Според мен авторката, Десислава Маринова лично не я е приготвяла, а само е пусната рецепта и снимката е от някой друг сайт, защо го споделям, защото и В. Константинова пусна подобна красива торта, но с пълни обяснения как точно се приготвя захарното тесто за направата на цветята от захарното тесто. Няма и обяснения на "Рисувана торта с цветя" как точно се работи с фондан, което е изключително важна част от изпълнението ѝ. Нещо не ми е ясно.??
19.01.2017 12:50
1
1
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Тортата е страхотна, но защо тази торта е представена в друг сайт с различна рецепта от тази, с други продукти, други количества и съвсем различен метод на правене. Снимката и източника е един и същ, коя рецепта всъщност е за тази торта?
18.01.2017 12:25