Тази рецепта коментираха

Анонимен
Илияна Димова
Илияна Димова
Напръсквам сача със смес от жълтък и вода преди печене на всяка катма
22.02.2016 17:02
Мартина Тракова
Мартина Тракова
Как едно кило брашно?Не е ли малко много?
22.02.2016 16:12
3
Нина
Нина
нищо не стана!Следвх всичко стриктно,загуба на време ,продукти ,нерви и хората гладни!Благодаря. .....пълно разочарование :(Проверявайте си рецепти те.
01.11.2015 12:19
4
Тянка
Тянка
Незнам само кво ще стане като се намажи сачът с яйце! Идеята не ми допада.Аз също правя катми и не мажа сачът с нищо, и никога не са залепвали.
15.03.2012 11:27
8
2