Направили сте “реването“ в двойна доза защото в тази тава на снимката в никакъв случай няма да се получи тъй като , според дозата трябва по малка тава...така хората се заблуждават..
08.05.2016 15:05
20
1
Потребител#167180
Чудесно и вкусно реване!
07.05.2016 21:55
13
10
Monika Ivanova
С мляко е много хубав, но аз мешам брашно и грис...и важното топъл сироп-на студен блат!!!
05.05.2016 15:02
21
13
Христо
Благодаря за рецептата. Само дето не пише на каква температура се пече. Иначе хубава рецепта.
18.01.2016 10:40
11
3
биляна
това е рецептата за жадна монахиня
20.11.2013 18:31
11
7
Стела А.
Не ми хареса..
17.11.2013 15:43
7
4
Пламена Христова
Оригиналното певане е с грис, а не с брашно!!! Това тук е кекс!!!
12.11.2013 18:33
30
11
Мима
Аз лично, когато правя реване,никога не слагам бакпулвер. И сиропа е само с вода и захар,без мляко. Това е истинското реване!
11.11.2013 21:43
46
11
Kostadinka
стана перфектно вкусно
17.10.2013 11:25
5
2
Дани
Следвах всичко, както е описано..превъзходен вкус..перфектно се получи..за което естествено и благодаря.
22.06.2013 13:38
6
5
Р
Добре блата е студено, но защо и сиропа за заливката трябва да е студен??? Едното е студено, другото трябва да е топло!!!
14.06.2013 13:07
12
mimi
реването не е български десерт .....
12.06.2013 17:08
2
1
cruellski
С английски продукти стана Уникално, Другата седмица ще го пробвам и с български. На мен лично ми се поду път и половина, едвам го залях - почти нямаше място. А за захарта - то си е дадено 1 ч.ч. за сместа за готвене и една за сиропа, а и даже да не беше указано - логика :)
05.06.2013 01:46
Илияна Апостолова
Аз лично виждам 2 чаши захар- едната за реването, а другата- за сиропа.
30.03.2013 00:07
3
1
az
А , ве булка? Все пак колко чаши захар трябва за тази рецепта???Една пишеш веднъж,а после .....?Когато ги пишете тези неща ,а пишете по - разбрано.!?Така де,по-малко ще ви псуват хората.
29.03.2013 19:25
3
1
рени
Божествено стана,отлично
25.03.2013 21:06
4
ivanka
Искам да попитам, тази смес ще стане ли в кръгла тавичка за сладкиши с диаметър 28, виждам че е в оригиналната тава на печката, но аз такава нямам, моите са други.Като печете сладкишите, с вентилатор ли е по-добре, или не.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани