

Ваня Георгиева
Пробвайте да добавите нарязани на дребни парченца сушени кайсии става ароматен и вкусен.
29.02.2016 00:10

Adriyana - Adi
Портокаловата кора не е ли необходимо да се бланшира предварително, за да отпадне горчивината ? - кое точно "НЕ Е ПО ТЕМАТА", г-н/ г-жо Администратор?
28.02.2016 23:53

Adriyana - Adi
Портокаловата кора не е ли необходимо да се бланшира предварително, за да отпадне горчивината ?
28.02.2016 22:58

Динко
Току що го сложих във фурната и замириса много хубавооо :-) Бърза и лесна рецепта , аз добавих и малко орехи.
21.08.2014 17:00

Илияна Апостолова
Има пудра захар- 250 гр.
29.03.2013 15:43

toto
а захар не е ли нужна , иначе рецептатае страхотна ;)
29.03.2013 12:06