Тази рецепта коментираха

Анонимен
Начинаещ готвач
Начинаещ готвач
Направих го само със зеленчици - каквито имах, спазих всичко останало (палчинките ги взех наготово:) и си облизах пръстите:)Мерси за идеята!
30.09.2013 15:04
1
нина
нина
Правя я от години,но със следната плънка:В масло задуша-
вам свареното и накълцано пилешко месо,1 глава лук нарязан на много ситно,1-2 чушки "севрия",прибавям магданоз,черен пипер и настърган кашкавал.Нареждам
в тавичка намазана с масло, навитите палачинки,поръсвам обилно с настърган кашкавал и прибавям от пилешкия бульон.Пече се до зачервяване.
28.09.2013 19:40
1
Наталия
Наталия
Харесва ми, но искам да ми кажете при 200 лева пенсия как да си позволя такива разкошотии.
19.09.2013 08:38
2
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Много сполучлива рецепта. Направих палачинките по друга рецепта, но останалото е почти същото- вместо праз- кромид лук, а пармезан нямах. Добавих при печенето и малко прясно мляко в тавичката. Чудесно се получи.
07.07.2013 01:10
Таня
Таня
Невероятен специалитет, цялото семейство го хареса.

Благодаря за хубавата рецепта.
10.07.2012 13:28
Атанас
Атанас
Благодаря!
заместих с малко моркови и кисели краставички,стана много добре! :) :)
08.07.2012 16:09
Дими
Дими
е, можеш да го замениш с 2 връзки зелен, 2 глави кромид лук...а ако не искаш изобщо никакъв лук, на негово място настържи няколко моркова например
08.07.2012 11:06
Атанас
Атанас
Може ли някой да ми каже с какво мога да заместя праз-лука в тази рецепта :)
07.07.2012 00:23
Ицко и Яна
Ицко и Яна
Много хубава рецепта.Стана наистина вкусно!
29.06.2012 19:33