Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ineva
Ineva
Стана много вкусно, само че се пече около два часа за да се сготви добре месото.
11.11.2024 21:53
Анелия
Анелия
"Сложете капак и пъхнете да се пече в силно загряна фурна за 1 час и 30 минути." Изтрийте го това изречение, да не го направи някой
21.03.2020 12:45
7
1
Анонимен
Анонимен
Точно така! Как гювеч ще се сложи в силно загрята фурна? Нали ще се спука веднага.
16.02.2025 09:23
Мария
Мария
Звучи много апетитно, мисля да го пробвам. А гювеча винаги се слага в студена фурна, за да не се пръсне!
18.06.2015 16:34
12
Незнаещ, невижащ, нечуващ.
Незнаещ, невижащ, нечуващ.
Направо пръсна гювеча в горещата фурна! А сега трябва да почистите, да ви е сладко! :)
17.06.2015 17:47
7