Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Печено Свинско»Крехко свинско месо с лук и ароматни подправки

Крехко свинско месо с лук и ароматни подправки

Крехко свинско месо с лук и ароматни подправки
Снимка: Потребител#165373
1 / 8
06/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
80 мин.
Порции
3
"Това не е просто свинско месо, а поезия в чиния ... с лук"

Необходими Продукти

  • свински врат - 700 г без кост
  • лук - 3 глави, нарязан на кръгчета
  • олио - 50 мл
  • сол
  • чер пипер
  • червен пипер
  • мащерка
  • босилек
  • дафинов лист
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското едро и го сложете в тава. Овкусете с указаните подправки или по свой вкус.

Добавете малко вода и мазнината. Разбъркайте и завийте с фолио. Поставете в загрята на 200 градуса фурна за час. Към края отвийте и добавете нарязан лук. Оставете във фурната да се позадуши.

Поднесете според предпочитанията си. Аз гарнирах месото с картофена салата, кърначе и печени чушлета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: