Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
Кари, направи го, жесток е!
Данче, ще ме умориш от смях, на мен ми изгоря лампата във фурната и побеснях от яд. Марчев не е в България в момента и аз нищо не мога да направя. Ще викам техник за срамота. И още нещо, възможен е сладкиша , направи го. Лесен е и бързо става.
05.05.2017 22:38
2
1
Покажи всички подкоментари
Карина Жекова
Карина Жекова
Сладкишът изглежда много неустоимо, Миме! Щом има шоколад, спечели ме от първия миг, в най - скоро време смятам да си го спретна и затова отива веднага в любими! Поздрави и лек ден!
05.05.2017 10:35
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Много апетитен сладкиш, който вече си запазих и ще направя със сигурност. Но да си споделя мъката -от два дни фурната ми не работи :( ,чакам да дойдат да ми я поправят,та чак ми стана смешно и като видях името му "Невъзможен сладкиш "и си казах "ето, за мен наистина си е невъзможен в момента" ;)
05.05.2017 01:09
1
2
Покажи всички подкоментари
marcheva14
marcheva14
Сийче, благодаря! Не съм го гледала на клип, свалих рецептата от този блог, който съм посочила като източник. Грешката наистина е голяма, при друг сладкиш вероятно ще е фатална, затова и споделих с вас, че това е един непретенциозен сладкиш, който и с грешка става, което е повече от добре. На вкус е прекрасен, а шок. блат става леко хрупкав, как се получава това.. ми, не знам, а яйчения крем е вълшебен. Споделям го този сладкиш, защото е бърз, няма много работа около него, аз така обичам, бързо и винаги ставащи....Не съм правила сладкиш" Кадир..., но този много прилича, или така си мисля.
04.05.2017 22:03
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Наскоро гледах клип за този сладкиш, някъде във фейса ми се въртеше май. Много прилича наистина на Кадира, но този не съм го опитвала. Екстра ти е станал, по нищо не му личи малката ти грешка :)
04.05.2017 14:53