Тази рецепта коментираха

Анонимен
Багира
Багира
Френската кухня използва много масло, а тук пише олио и то в кекс.
23.08.2013 11:01
Иванка Вецова
Иванка Вецова
Това с разбития жълтък много не ми стана ясно,още в сурово състояние ли се намазва и как става това..
28.05.2013 22:40
Даниела
Даниела
получиха ли се кошничките?
20.05.2012 21:19
LJUBKA
LJUBKA
ЗДРАВЕЙТЕ. ИЗГЛЕЖДА МИ МНОГО ДОБРЕ ТОЗИ СОЛЕН КЕКС...И СЕГА ЩЕ ПРАВЯ СЛАДЪК КЕКС И МИСЛЯ ДОКАТО Е ЗАГРЯТА ФУРНАТА ДА НАПРАВЯ И ТОЗИ СОЛЕНИЯ.
20.05.2012 18:10

Последно Коментирани

Маслинови рогчета с лимец2РогчетаМаслинови рогчета с лимец32
Пламена ГеоргиеваПламена Георгиева1112645
Бърза закуска с милинки12МилинкиБърза закуска с милинки1918
Таня ЛевеноваТаня Левенова2343k2k
Пухкави милинки18МилинкиПухкави милинки2412
Румяна милчеваРумяна милчева130447667
Кекс с пушен беконСолен КексКекс с пушен бекон11
Елена Стефанова ЙордановаЕлена Стефанова Йорданова4917k7k
Бърз бъркан тутманик3ТутманикБърз бъркан тутманик105
Цветелина СтойковаЦветелина Стойкова52209271