Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Правя, го многократно много е вкусен.
04.06.2023 15:36
Багира
Багира
Френската кухня използва много масло, а тук пише олио и то в кекс.
23.08.2013 11:01
Иванка Вецова
Иванка Вецова
Това с разбития жълтък много не ми стана ясно,още в сурово състояние ли се намазва и как става това..
28.05.2013 22:40
Даниела
Даниела
получиха ли се кошничките?
20.05.2012 21:19
LJUBKA
LJUBKA
ЗДРАВЕЙТЕ. ИЗГЛЕЖДА МИ МНОГО ДОБРЕ ТОЗИ СОЛЕН КЕКС...И СЕГА ЩЕ ПРАВЯ СЛАДЪК КЕКС И МИСЛЯ ДОКАТО Е ЗАГРЯТА ФУРНАТА ДА НАПРАВЯ И ТОЗИ СОЛЕНИЯ.
20.05.2012 18:10