Тази рецепта коментираха

Анонимен
Luba Mari
Luba Mari
Правя я вече за втори път. Много се хареса! Използвам чаени бисквити с орехи и не разделям сметаната на части, а просто накрая поръсвам с какао и слагам горски плодове. Стана идеално! Поздравления за рецептата! :)
28.10.2022 22:11
Михаил Терзиев
Михаил Терзиев
любим десерт, който с нетърпение вече очаквам да стегне
16.02.2019 14:10
3
Totev Georgi
Totev Georgi
Пухкаво ли е парфето или е по-твърдо по тази рецфепта?
04.07.2018 21:25
1
1
Биляна Владова
Биляна Владова
Пухкаво към средно пухкаво.
05.07.2018 06:10
3
Desy Ilieva
Desy Ilieva
Захатра дали е достатъчно?
16.02.2018 10:36
2
1
Биляна Владова
Биляна Владова
достатъчно е, иначе става много сладко
16.02.2018 13:28
3