Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Имам достатъчно маджун от захарно цвекло
05.06.2021 21:52
Мимс
Мимс
Спомням си като малка съм яла маджун, който беше тъмно кафяв на цвят, почти черен. Ще пробвам и дата варианта с цедене и този с първо варене и после изцеждане. Това е един невероятен спомен от детството ми. Благодаря за рецептата :-)
12.10.2013 01:36
2
bistra
bistra
zaharnoto cveklo e bqlo ot 3 godini si varq madjun i go prodavam no tazi recepta ne e pravilna pirvo se narqzva cvekloto na edro posle se vari 6 casa precejda se i sokit se vari okolo 4 casa dokato se sgisti no na cvqt pirvo e jilto posle kato izstine stava kafqva no pri golqmo kolicestvo izglejda cerno
19.06.2013 08:19
2
1
ivan
ivan
Какво е съотношението , цвекло /вода , при варенето .
05.01.2018 17:28
М.Стоев
М.Стоев
Има неточности в рецептата.
Захарното цвекло е бяло на цвят, а червеното - е, знаете какво е.
В рецептата се посочва варене до получаване на тъмен кафяв цвят, който няма как да се получи ако цвеклото е бяло...
Моля, уточнете!
01.06.2013 15:53
2
1
1
Ани
Ани
за г-н Стоев,в рецептата наистина има неточност,маджуна/петмез/ се прави само от захарно цвекло,което е само бяло,а червеното е салатно и в никакъв случай не става за това.Точно тази вечер с моя съпруг измихме и белим цвеклото,че в др.ден сме записани за казан за изваряването му
31.10.2015 22:41
1
1