Тази рецепта коментираха

Анонимен
Arpha
Arpha
Има и друг, по- лесен вариант на този крем, който е не по- малко вкусен. Сварете си обикновен сладкарски брашняно- яйчен крем и го разделете на три.Първата част оставете бяла и овкусете с ванилия.Във втората сложете счукан крокант, а в третата - какъвто искате шоколад.После редете и гарнирайте както си щете!
19.11.2013 23:20
Веселина
Веселина
Може би с грамаж ще е по-лесно,тъй като лъжица твърдо масло може да изглежда по различен начин,но предполагам в случая разликата няма да попречи на крайния резултат. Рецептата е супер,още утре ще се пробва :)
05.03.2013 21:12
Веселина
Веселина
Благодаря :)
05.03.2013 20:59
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Според мен трябва да е краве масло, за да може да стегнат кремовете след като изстинат. При мока и ваниловия крем маслото не е разтопено и се слага след като са готови, а за шоколадовия пише да се разтопи със захарта и какаото в началото.
05.03.2013 19:34
Веселина
Веселина
Здравейте,
може ли да уточните 6 с.л. масло какво означава - олио или краве масло и то дали трябва да е предварително разтопено.
Предварително благодаря!
05.03.2013 19:20