Рецептата е добра, може даже да се прави и с пуешко бяло месо и вместо гъби и кашкавал ролцата да се завият с пушен бекон а вътре да се поставят сухи смокини и кашкавал.
29.01.2016 16:37
3
2
Евгени
Рецептата е супер но ви съветвам да не го правите със месо от пилешки гърди защото е сухо , по добре вземете бутчета махнете коста като се прави разрез ои средата и полученото парче се разтваря и става като паржола . Няма нужда да се начуква и става приказка. Месото е сосно и крехко и вкусноооо. Добър апетит.
01.12.2012 12:32
23
3
1
никнай
Ако ролцата само се запържат бързо да златисто кафяво и след това се потопят и покъкрят малко в сос от сметана и пармезан няма да са сухи - важното е да не се запичат във фурна тогава наистина стават сухи.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани