Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Много вкусни и хрупкави станаха тиквичките на фурна
10.11.2024 22:20
Анонимен
Анонимен
И аз ги пека,но ги овалвам ,само в брашно с червен пипер!Заливам ги с кисело мляко и счукан чесън-5-6 скилидки и задължително копър!
08.07.2024 10:16
2
Вальо
Вальо
Станаха добре. Следващия път ще пропусна царевичното брашно.
11.12.2023 16:06
1
Анонимен
Анонимен
Отвън панировката е тъмно кафява, а отвътре са сурови. Ако ги харесвате алангле, са прекрасни!
09.07.2021 19:44
3
1
Анонимен
Анонимен
Без мазнина ли се печат ?
26.06.2021 22:01
3
1
Стоянка  Русенова
Стоянка Русенова
Вили ,рецептата ти е разкошна .Много ни допадна.Станаха страхотни тиквички .
01.08.2018 18:15
9
2
Яница Николова
Яница Николова
Много вкусни тиквички.
28.05.2018 22:44
1
2
Яница Николова
Яница Николова
Чудесно, аз почти всичко панирам в царевичен грис 'царевично брашно или корнфлейкс.
22.05.2018 17:23
5
3
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Мисля ,че ще стане и само с яйце и галета и ако искате може да оваляте в корнфлейкс Имах и аз ,но реших да спазя точно рецептата и съм доволна от резултата :)))
22.05.2018 15:33
2
2
Йозлям Кадирова
Йозлям Кадирова
Дали би се получило,ако е само с яйце и галета, или корнфлейкс?
22.05.2018 13:35
8
4