Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Много мазен ми се получи другия път ще намаля мазнината
17.01.2023 03:55
Eli Kapitanova
Eli Kapitanova
Рецептата я правих многократно и винаги я казвам на мои познати.
06.10.2019 20:01
3
Геновева
Геновева
Красота!
18.01.2019 15:07
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Кекса прилича на щолен с тези сушени плодове. Непременно ще го направя. Пише, на слаба фурна, за колко време?
12.12.2018 15:21
12
Потребител#222673
Потребител#222673
A защо кексът трябва да се прави само с жълтъци? Къде останаха белтъците? Като се разбият, те също ще подпомогнат бухването на кекса!
08.12.2018 08:34
28
8
Eli Kapitanova
Eli Kapitanova
Рецептите ми се струват точни и верни ще ги записвам и с любов ще ги правя.
01.12.2018 21:46
2
Снежи Драганова
Снежи Драганова
много вкусен кекс
25.07.2017 16:13
5
1
Потребител#167992
Потребител#167992
Нещо не се получи, не ми се наду кекса, а го направих точно по рецептата...
09.01.2017 23:39
4
2
1
Покажи всички подкоментари
Росица
Росица
Изглежда много вкусно
18.12.2016 18:41
2
1
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Със сушени плодове,,, вкусът е неповторим.
20.04.2016 16:17
1
1
Драка
Драка
За Бога, не пишете загряНа, нама такова животно в българския език.А рецептата е добра!!!
04.02.2014 11:23
13
2
Иванка Цонева
Иванка Цонева
Ами и аз се питам: моята фурна на печката е до максимум 240 градуса?!?Считам, че е добре загрята! НО КЕКС СЪС СУШЕНИ ПЛОДОВЕ СТАНА ПЕРФЕКТЕН!НА СЛАБА ФУРНА!
17.10.2013 12:12
7
2
Петя
Петя
Изглежда страхотно!!! м-м-м
14.08.2013 12:40
1
1
Майя
Майя
Ммммм... още утре го правя
(^^^)

23.07.2013 20:57
4
2
чочи
чочи
добре загрята фурна е 300 градуса ,слаба 160-180 градуса
16.04.2013 07:12
1
4