Вегетарианско бурито по автентична рецепта

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
614
5k
2k
2k
7
30/06/2018
"Специално предложение за нашите приятели вегетарианци - автентично вегетариански бурито "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 508
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете моркова и чушките на тънки парченца като клечки, а лука и чесъна - на дребно.

Загрейте олиото в тиган на котлона на умерена температура. Запържете лука и чесъна за около 3 мин до омекване. Добавете кимиона, чилито, черния пипер и солта и хубаво разбъркайте. Добавете чушките, моркова и царевицата.

Пържете около 5 мин и прибавете боба и нарязания домат. Гответе още около 10 мин. Настържете кашкавала.

Затоплете една по една тортилите в сух тиган на котлона. Сипете в единия край на тортилата от кашкавала, разпределен по дължина.

Отгоре разпределете от зеленчуковата плънка също по дължина.

Сгънете единия край отгоре върху плънката и след това навийте по дължина на руло.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар