Селска наденица

ДимитърДимитърНовак
08/02/2013
"Най-вкусната наденица е тази, която сте приготвили сами, защото знаете колко любов сте вложили в нея "
Приготвяне60 мин.
Общо60 мин.
Порции15-20 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 645
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 3 кг по - тлъсто, шарено
  • говеждо месо - 250 г
  • сол - 60 г
  • бахар - 30 - 40 зърна
  • черен пипер - 30 - 40 зърна
  • чубрица - 3 с.л. ситно стрита
  • чесън - 3 скилидки
  • свински - черва - тънки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се смила, омесва се със солта, чубрицата и ситно счуканите черен пипер, бахар и чесън.

Сместа се оставя да престои 1 нощ на хладно.

на другия ден се напълват изчистените и измити черва.

Така приготвената селска наденица може да се консумира печена или пържена.

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
г
г
10.02.2014 21:28
пропорциите са объркани за количеството продукция
1
0