Селска наденица

Maria KostoffMaria Kostoff
Помощник Готвач
3283082k
Селска наденица
Снимка: Ilinka
2 / 6
08/02/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Общо
60 мин.
Порции
15-20 бр.
"Най-вкусната наденица е тази, която сте приготвили сами, защото знаете колко любов сте вложили в нея"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 3 кг по - тлъсто, шарено
  • говеждо месо - 250 г
  • сол - 60 г
  • бахар - 30 - 40 зърна
  • черен пипер - 30 - 40 зърна
  • чубрица - 3 с.л. ситно стрита
  • чесън - 3 скилидки
  • свински - черва - тънки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се смила, омесва се със солта, чубрицата и ситно счуканите черен пипер, бахар и чесън.

Сместа се оставя да престои 1 нощ на хладно.

на другия ден се напълват изчистените и измити черва.

Така приготвената селска наденица може да се консумира печена или пържена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

г
г
пропорциите са объркани за количеството продукция
10.02.2014 21:28
1