Начин на приготвяне
Към продуктите не се посочват количества, защото всеки сам си определя. Ястието се приготвя в хартия за готвене.
Нарежете ситно зеленчуците, посолете ги и ги поръсете с червен пипер. Запържете ги в зехтин.
Сипете част от тази смес върху дебела хартия, отгоре сложете ред изчистена дребна риба, после пак зеленчуци и пак риба и така, докато се изчерпат съставките.
Завийте добре краищата на книгата като плик и го увийте в още един пласт хартия, намокрете я с вода и сложете кебапа в много гореща фурна. Оригиналната рецепта се приготвя, като сложите пакета в гореща пепел и над него покриете със силна жар.
Рибният кебап Каетъ трябва да е готов след 30 минути.
Преди поднасяне махнете външната книга и поднесете във вътрешния плик.
Източник: Деветстотинь деветдесеть и деветь най-нови и изпитани готварски рецепти, от 1940 г.