Гръцко Руло с Кайма

04/07/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо251
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд поставяме каймата, омесваме я с яйцето и наситнените лук и чесън.

Прибавяме ригана, червения пипер, наситнения магданоз, черен пипер и сол.

Накисваме хляба с бялото вино и поставяме след това при каймата.

Омесваме добре и оставяме за 20 минути във фризера.

След това разстиламе върху поръсена с галета сладкарска хартия.

Нарязваме топеното сирене на филии.

Разпределяме ги в средата на каймата и покриваме с разрязаната на две части наденица.

Завиваме рулото с помощта на хартията и поставяме в тавичка.

Отгоре поръсваме с галетата и поставяме във фурната да се пече.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар