Пържен патладжан с марината

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
419
73
40
2
15/07/2018
"Мазнината от пържения патладжан най-добре се неутрализира с бира - само казваме "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 706
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаният на резени патладжан се пържи от двете страни. Изважда се върху домакинска хартия да попие излишната мазнина.

Оцетът, солта и нарязаните чесън, копър и магданоз се смесват.

Пърженият патладжан се полива с маринатата.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар