Невероятни скариди на тиган за 10 минути

16/07/2018
"Само десет минути ви делят от перфектните скариди на тиган - 10 минути и точната рецепта за тях "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 754
  • Преглеждания за месеца329
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете скаридите, като махнете главите, но оставите черупките.

Загрейте маслото. Добавете ситно нарязаните скилидки чесън.

Добавете скаридите. Поръсете със зехтина и бъркайте внимателно, докато скаридите променят цвета си.

В края на готвенето полейте обилно със соев сос. Изцедете сока на половината лимон и поръсете скаридите.

Преди сервиране добавете парченца лимон и ситно нарязан свеж магданоз.

Поднесете веднага и консумирайте топли.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Марин
Марин
11.01.2019 19:17
Скаридите станаха веднъж,единственото което добавих е бяло вино. Получи се превъзходен сос
2
0
Веселина Константинова
Да, бялото вино е за разкош!
1
0
Веселина Константинова
Благодаря! Наистина станаха страхотни!
0
0
Йорданка Ковачева
Скаридите по този начин стават разкошни! :) Малко в азиатски стил. Аз ги приготвям със пресен чесън нарязан на едри парченца от по 2 см. и не махам главите, защото в тях се съдържа всичко най- вкусно от скаридата, но на много хора не им харесва прекалено силният аромат на море, който съдържат в соковете си, както и ги смущава вида(очички, мустачки..) Поздравления за рецептата!
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв