Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Перфектни стават скаридките по този начин.... Вече за 10ти път ги правя.... И всички които са яли от тях са във възторг
30.09.2023 19:33
2
Анонимен
Анонимен
Така приготвени скаридите стават воднисти. Трябва да останат на мазнина и се подправят с мастика или звезден анасон а не
с магданоз. Трябва да бъдат добре изпържени
и хрупкави като чипс.
На края се подправят с
опушен лют пипер за
пикантност,консумират
се със студена бира.
11.11.2022 09:13
8
2
Анонимен
Анонимен
С магданоза се изложихте! Слага се само девесил и нищо друго!
28.07.2022 22:09
3
4
Анонимен
Анонимен
Не е добра идея да се сервират необелени скариди!
23.07.2022 19:54
7
1
Марин
Марин
Скаридите станаха веднъж,единственото което добавих е бяло вино. Получи се превъзходен сос
11.01.2019 19:17
5
1
Покажи всички подкоментари
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Благодаря! Наистина станаха страхотни!
16.07.2018 18:14
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Скаридите по този начин стават разкошни! :) Малко в азиатски стил. Аз ги приготвям със пресен чесън нарязан на едри парченца от по 2 см. и не махам главите, защото в тях се съдържа всичко най- вкусно от скаридата, но на много хора не им харесва прекалено силният аромат на море, който съдържат в соковете си, както и ги смущава вида(очички, мустачки..) Поздравления за рецептата!
16.07.2018 11:21
13
1
1
Покажи всички подкоментари