Пилешко роле в бутер тесто

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
26/04/2009
"Хрупкава месна изненада, която лесно може да превърнете във вкусен обяд или вечеря "
Приготвяне60 мин.
Готвене40 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 970
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Рулца

Начин на приготвяне

От пилешките гърди се оформят пържоли. Поръсват се с бял пипер, заливат се с виното и се оставят да се мариноват.

Морковите се бланшират и след това измиват със студена вода

Оформя се ролето, като във всяка пържола се поставя кисела краставичка, морков, червена чушка, съвсем малко розмарин и пушено сирене и няколко пера пресен лук. Ролето се фиксира с клечки за зъби.

Правят се торбички от алуминиево фолио, в тях се поставя ролето, добавя се по малко от виното, в което е мариновано месото. Торбичката се затваря. Подреждат се в тавичка и се пекат на силна фурна за 10 минути, след което се намалява на слабо и се пече още 30 минути.

След изпичане ролетата се оставят да се охладят.

Реже се кашкавал и се завива около ролето, цялото роле се завива в бутер тесто.

Пече се до изпичане на бутер тестото.

Иноксово овално плато 50см.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Иноксово овално плато 50см.
15.99 лв.
Виж ››

Добрата домакиня винаги има овално плато под ръка, защото обикновено нейният дом винаги очаква гости. Нека всички се възхитят на вашите разядки, сладки или основни ястия. Овалното плато ще ви помогне да се сдобиете с образцова трапеза и да си спечелите заслужени комплименти.

Рейтинг

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар