Яхнията от зелен фасул на мама

23/07/2018
"Богати са онези, които могат да предадат на децата си не само имущество, но и спомени, традиции и семейни рецепти "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо35 477
  • Преглеждания за месеца176
  • Преглеждания за седмицата40
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се задушава в тенджера, заедно с чесънът и морковите, нарязани на ситно.

Когато омекнат, се прибавят фасулът и червеният пипер, като се бърка. Долива се вода, колкото да покрие и се оставя на слаб котлон.

После се овкусява на сол и пипер. След около 15-20 минути се прибавят доматите.

Накрая се разбърква брашното и се добавя малко вода. Прибавя се магданоз и чубрица.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар