Най-лесният шоколадов сладкиш

Яница НиколоваЯница Николова
Иноватор
472
400
190
4
24/07/2018
"Никак не е трудно да приготвиш вкусен шоколадов сладкиш - трудното е да изядеш само 3 парчета и да спреш "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 862
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се смесват сухите съставки брашно, предварително пресято какаото, захар, сол, сода и се разбърква.

В друга пък се разбъркват течните съставки вода, ром, олио, ванилия, оцет.

След това към сухите се прибавят течните съставки. Сместа се изсипва във форма за торта с хартия за печене.

Изпича се в загрята на 180 градуса около 30-40 минути, като се проверява с клечка, трябва да остане суха.

После се охлажда, нарязва на квадратчета и се слага в поднос. Прави се глазурата, като всички съставки се слагат в касерола на котлона за около 1-2 минути.

Сладкишът се залива с глазурата. Съхранява се в хладилник.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар