Пълнен лук с моцарела

30/07/2018
"Имате точно 40 минути да приготвите перфектното бирено мезе и времето започва да тече точно сега "
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо719
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете лука, измийте и нарежете на широки колелца. Извадете първото и третото колело, а после второто с четвъртото. Трябва да се групират през едно, за да има място за кашкавала, който ще сложим в средата.

Моцарелата нарежете на ленти, широки колкото лука.

Вземате първото колело, а вътре в него слагате третото. Между тях уплътнете с лентите кашкавал. Подредете в тавичка всички колелца и оставете за кратко във фризера да стигне.

Разбийте яйцата с тел. В две чинийки сложете брашното и галетата по отделно.

Извадете лука от фризера. Потопете първо в брашното, после в яйцето, галета, яйце и отново в галета.

Пържете в много мазнина и силно загрята.

Декорирайте по желание и вкус!

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар