Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Дивеч»Печени бекаси с лимон

Печени бекаси с лимон

MarianeMariane
Джедай
5611k
Печени бекаси с лимон1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • бекаси - 2 бр. почистени
  • масло - 2 с.л. или олио
  • вино - 1 ч.ч. бяло
  • сол
  • лимони
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените бекаси се осоляват, намазват се с олио и се нанизват на шиш.

Печем бекасите около 45 минути върху жар, като от време на време ги мажем с бялото вино.

Поднасяме изпечения дивеч със свежа салата за гарнитура и резени лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: