Начин на приготвяне
Лукът се изчиства и нарязва на ситно. Морковът се обелва, измива и настъргва.
В тиган се слага малко олио да загрее. Добавя се лукът и морковът да се запържи. Добавя се и каймата да се запържи. Овкусява се със сол.
Царевицата се отцежда. След като се свали от котлона каймата, към нея се добавя царевицата. Всичко се обърква и плънката е готова.
Корите се разрязват на половина. Тази плънка стига за половината, но при желание може да направите двойно количество плънка и да използвате всички кори.
Плънката трябва да се разпредели по равно за всички рулца. В единия край се слага от плънката, като за едно рулце се ползват 2 кори. Кората с плънката се загъва 1 път, след което се завиват 2-та края по цялата дължина. Навиват се докрай.
Същото се повтаря с всички кори. Когато всички рулца са готови, се нареждат в намазнена тавичка.
В купичка се разбъркват майонезата и горчицата. Рулцата се намазват с майонезената смес с помощта на четка.
Кашкавалът се настъргва и се поръсва върху рилцата.
Пече се до готовност.