Крем от оризово брашно

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър366147695
13/08/2018
"Из рубриката Десерти за душата "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 349
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте оризовото брашно в млякото и подсладете със захарта.

Сместа сложете на слаб котлон. Бъркайте, докато се сгъсти, но не позволявайте да кипва. Бъркането е през цялото време.

Крема прехвърлете в подходяща чиния и поръсете с канелата. След като изстине, е готов за поднасяне.

Може да гарнирате с ядки и сушени плодове.

Рецептата е от книгата Деветстотинъ деветдесетъ и деветь най-нови и изпитани готварски рецепти, 1940 г.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар