Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Пудинг»Пудинг с оризово брашно и праскови

Пудинг с оризово брашно и праскови

Пудинг с оризово брашно и праскови
Снимка: Кристиан Александров
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Бърз оризов будинг с праскови - всички искат да си хапнат"

Необходими Продукти

  • праскови - 3 бр.
  • крема сирене - 150 г
  • краве масло - 1 ч.л. разтопено
  • кафява захар - 4 с.л.
  • ванилия - 1 пакетче
  • яйца - 3 бр.
  • оризово брашно - 2 с.л.
  • бакпулвер - 1 ч.л.
  • заквасена сметана - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лесен за приготвяне пудинг с праскови за цялото семейство.

Разбиваме яйцата със захарта и крема сиренето.

Добавяме ванилията, сметаната, маслото, оризовото брашно и бакпулвера. Разбъркваме добре.

Обелваме прасковите ги нарязваме на дребно.

Добавяме ги към сместа, разбъркваме и пълним огнеупорни купички.

Печем оризовия пудинг на 200 градуса 20 миути.

Сервираме пудингите с оризово брашно и праскови охладени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: