Gotvach.bg»Рецепти»Морски дарове»Лесни раци с вино

Лесни раци с вино

MarianeMariane
Джедай
5611k
Лесни раци с вино1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • раци - 1 дузина
  • лук - 2 глави
  • моркови - 1 бр.
  • бяло вино - 1 винена чаша
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвят се много лесно. Раците се слагат в подходящ съд и се заливат с вода, колкото да се покрият.

Посоляват се и се слагат останалите продукти, нарязани на резени. Кипват се и се варят около 10-15 минути под похлупак, докато раците се зачервят.

Сварените раци се поднасят в подходяща чиния заедно със соса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: