Мъжка гозба в тиган

21/08/2018
"И мъжете готвят и то как - дано имате късмет да я опитате "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо36 404
  • Преглеждания за месеца2057
  • Преглеждания за седмицата1350
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изрезките се срязват на средно големи парчета, малките се оставят цели.

Почистен лук се нарязва на полумесеци, червени чушки, нарязани на ленти.

В тиган се загрява олио, месото се поръсва със сол и черен пипер и запържваме от двете страни до златисто.

Добавя се нарязаните лук и червени чушки, разбъркват се и оставяме за 2-3 минути да омекнат. Прибавя се червен пушен пипер, сипваме бяло вино и малко вода.

Разбъркваме и поръсваме с подправки на вкус. Готви се на тих огън до готовност на месото и зеленчуците.

Малко преди края сипваме нарязаното топено сирене и всичко се смесва добре, докато сиренето се разтопи и остане почти на мазнина.

Бързо и вкусно в любимото тиганче!

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар