Подлютена веган разядка Всичко по 2

28/08/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо673
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците без доматите се пекат на скара до готовност. Почистват се от семена и нарязваме на парченца в каната на блендер или чопър.

Добавят се нарязани и обелени от ципата домати без семената, защото те пускат много сок. Прибавят се и листенца от връзка магданоз, скилидки чесън, нарязани люти чушки без семената.

Всичко се блендира, налива се олио, оцет и сол на вкус. Пуска се на пулсация за кратко и готово.

Сервираме веган раздяката с резени домат, краставичка, маслини и пилешки маншончета на грил тиган.

Чудесна лятна вечеря!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар