Студена кремсупа с лук

30/08/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене12 мин.
Общо22 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо133
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Таратор

Начин на приготвяне

Нарязваме почистения лук на малки кубчета, прибавяме към него нарязаните на дребно краставици или ги настъргваме с ренде.

Към тях добавяме счукания чесън и обелените домати, разрязани поне на по 6-7 кубчета.

Добавяме киселото мляко и сока от лимон. Разбъркваме с миксер.

Овкусяваме с черен пипер и сол, разбиваме отново. Нарязваме на ситно копъра и магданоза, добавяме ги към кремсупата и разбъркваме отново.

Сервираме в чаши или купички с нарязания на ситно отгоре пресен лук по желание.

Уред за рязане 7в1 с рецепти и аксесоари
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Уред за рязане 7в1 с рецепти и аксесоари
44.00 лв.
Виж ››

Мултифункционален уред за рязане, с който ще готвите с песен на уста. Има цели 7 различни начина на рязане, удобен и безопасен за работа, лесен за употреба. Уредът за рязане заема минимално пространство в кухнята, което го прави още по-практичен помощник на всяка домакиня.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар