Заешко с дробчета на фурна

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
02/09/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене95 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 429
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества
Ориз на Фурна

Начин на приготвяне

Нарежете заека на порции, сложете в купа и хубаво натрийте със сол, червен пипер, джоджен и олио.

Нарежете двата вида лук на едро и сипете в тава, чушката също нарежете и сипете олио и малко червен пипер.

Разбъркайте и отгоре подредете месото, бъбреците и сърцето. Сипете вода около 3 водни чаши и покрийте с алуминиево фолио.

Печете във фурната за около час, след което извадете и добавете измития ориз и дробчетата.

Покрийте отново със фолиото и печете още 30 минути.

Накрая премахвате фолиото и запичате до зачервяване. Поръсвате със магданоз.

Алуминиева правоъгълна тава с керамично покритие 35 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Алуминиева правоъгълна тава с керамично покритие 35 см
31.35 лв.
Виж ››

Щом има алуминиева тава с керамично покритие, нямате извинение да не приготвяте здравословна домашна храна. Тази правоъгълна тава е с удобни размери, незалепващо покритие стилен червен цвят. Алуминиевата тава дава възможност за готвене с по-малко мазнина, което прави храната по-полезна и вкусна.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар